Veelgestelde vragen


Hier vind je de antwoorden op veelgestelde vragen over de producten en diensten van WftVragenbank. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen dat je zo snel mogelijk reactie krijgt.

Wanneer kan ik met het lesmateriaal aan de slag?
Om ons lesmateriaal te gebruiken moet je eerst een profiel aanmaken. Hierna kan je een keuze maken uit één of meerdere modules. Direct nadat de betaling via iDeal is verwerkt, kan je met het online lesmateriaal aan de slag.

Hoe lang kan ik gebruik maken van een module?
Vanaf het moment van betaling zijn alle cursussen 6 maanden beschikbaar. Kies je voor ‘Oefenexamens’ dan is de aanmeldingsduur 3 maanden. Permanent Actueel mag je het hele kalenderjaar gebruiken.

Hoe vaak kan ik de oefenvragen en oefenexamens maken?
Ieder oefenexamen kan je 3 keer doen. De oefenvragen bij volledige modules kan je zo vaak bekijken en maken als je wilt.

Waarom kan ik oefenexamens maar 3 keer maken?
We willen voorkomen dat je vragen beantwoordt omdat je ze herkent. Daar leer je immers niets van. Het is veel beter om de stof écht te begrijpen, in plaats van de vragen uit je hoofd te leren.

Waarom zijn modules voor een bepaalde tijd beschikbaar?
Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij het examen haalt. Daarom stimuleren wij je om actief met de stof bezig te zijn. Bijvoorbeeld door de modules beperkt toegankelijk te maken. Zo heb je een stok achter de deur.

Ik heb per ongeluk een verkeerde module besteld. Wat nu?
Meld je aan bij de juiste module en neem contact met ons op. Wij storten het bedrag van de verkeerd bestelde module terug, onder aftrek van Є 0,85 administratiekosten. Dit is het bedrag dat wij afdragen voor een iDeal-transactie. Let op: als uit onze backoffice blijkt dat je al samenvattingen hebt geopend en/of oefenvragen hebt gemaakt, dan storten wij geen geld terug!

Ik ben mijn inloggegevens kwijt. Hoe krijg ik die terug?
Via het inlogscherm kan met de functie ‘wachtwoord vergeten?’ snel en eenvoudig de gebruikersnaam achterhalen of het wachtwoord resetten. Deze gegevens ontvang je per e-mail.

Voldoet het lesmateriaal op WftVragenbank aan de officiële richtlijnen?
Wij garanderen dat ons lesmateriaal aan alle gestelde eisen voldoet. Dat geldt niet alleen voor de samenvattingen die bij een module horen. Ook de vragen in de proefexamens behandelen alle onderwerpen (toetscriteria) die zijn voorgeschreven.

Waar kan ik mij opgeven voor de examens?
Op de site van het CDFD kan je de geaccrediteerde exameninstituten vinden. Bij deze exameninstituten kan je je inschrijven voor de examens.

© Copyright 2009 - 2024 WftVragenbank